CDBT Kft.  
FőoldalKosárLevél(+36-29) 335-450
Főoldal Kosár Levél (+36-29) 335-450

CD BT Kft. internet bolt - CD, zenei DVD, Blu-Ray lemezek, ajándék:
CD, DVD, BLU-RAY lemez, ajándék tárgyak (póló, baseball sapka)

Belépés
E-mail címe:

Jelszava:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát?
CDBT a Facebook-on
1 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Keresés 
 TOP 20 
  VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK
  Az Eladó adatai

  CD Business Transport Kft.
  H-2233 Ecser, Arany János u. 12/a.
  Telefon: (+36-29) 335-450
  Adószám: 13995504-2-13
  Cégjegyzékszám: Cg.13-06-016275

  Cégvezető: Szever Pál
  cdbt@cdbt.hu
  Telefon: (+36-30) 944-0678

  Kérdések a kiadványokkal, a szállítási határidőkkel,
  a beszerezhetőséggel kapcsolatban:

  cdbt@cdbt.hu
  Kapcsolattartó: Szever Pál
  Telefon: Hétfőtől péntekig 10-16 óra között: (+36 30) 9 440-678

  Könnyűzenei részleg:
  pop@cdbt.hu
  Kapcsolattartó: Gallasz Enikő

  Klasszikus zenei részleg:
  klasszikus@cdbt.hu
  Kapcsolattartó: Faragó András

  A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

  A CD Business Transport Kft. műsoros hang- és képhordozók beszerzésével foglalkozik (CD, DVD, BLU-RAY, Dualdisc, SuperAudio CD, hangkazetta).

  Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését internetes portálunkon keresztül eljuttatja hozzánk. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazoljuk.

  Ez a megrendelés beérkezését követően (legfeljebb) néhány napon belül megtörténik, de előfordul, hogy egy kért hordozó csak külföldi partnereinken keresztül szerezhető be, ilyenkor a visszaigazolás is hosszabb időt vesz igénybe.

  Szállítási határidők

  A kiszállítás 3-15 napot igényel általában, ugyanakkor a ritka, hazai raktárakban nehezen fellelhető, ill. kizárólag külföldről beszerezhető albumok esetében hosszabb várakozási időre lehet számítani, extrém esetekben akár több hónapra is.

  A vételár

  A vételár a feltüntetett termékek melletti ár. Amennyiben valamely hordozót a feltüntetettől eltérő áron tudjuk csak szállítani, akkor erről a változásról tájékoztatjuk Vevőnket, aki természetesen ilyenkor is élhet az elállás jogával.

  Adatvédelem

  Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez / kiszállitásához szükségesek.

  Minden személyes információt titkosan kezelünk. Regisztrált ügyfeleink természetesen bármikor kérhetik adataik törlését adatbázisunkból. Nem regisztrált ügyfeleink adatait a megrendelések teljesítését követően töröljük.

  Regisztrált ügyfeleinket kérjük, hogy a bejelentkezéshez szükséges jelszavukat saját érdekükben tartsák titokban és ne adják át másnak!

  Szavatosság / garancia

  A CDBT Kft. kizárólag eredeti, a hazai vagy külfödi kiadók által megjelentetett kiadványokat forgalmaz, ezekre a kiadók - a mindenkori jogszabályoknak megfelelően - garanciát vállalnak.

  Figyelem!

  Átvételkor mindenképp ellenőrizzék, hogy a csomagolás sértetlen, ill. hogy annak tartalma hiánytalan és sérülésmentes! Hiány vagy sérülés esetén vegyenek fel jegyzőkönyvet a postahivatalban, ill. a kézbesítőnél! Csak így tudunk a postával szemben eljárni!

  Az elveszett küldeményeket - amennyiben postai kézbesítést választott és a posta visszaigazolta, hogy a küldeményt nem kézbesítették - az újbóli beszerzést követően pótoljuk.

  Amennyiben a kézhez vett kiadvány egyértelműen gyári hibás, az újbóli beszerzés után azonnal cseréljük. Amennyiben a garanciális igény megkérdőjelezhető, úgy cserére csak a kiadó hozzájárulásával kerülhet sor.

  Az elállás joga

  Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. A törvény szövege itt olvasható. Ön a szerződéstől az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat.

  Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

  Figyelem!

  A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

  A Vásárló nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a csomagolást felbontotta.

  CD bolt, zenei DVD, SACD, BLU-RAY lemez vásárlás és rendelés, ajándék tárgyak - Klasszikus zenei CD-k és DVD-különlegességek

  Webdesign - Forfour Design
  Internetes Rádió oldalak
  Sztár zene rádió
  80s Hits Rádió
  80-as évek zenéi
  Classic Rock & Blues zenék
  Rock & Blues Rádió
  ÚJ! Disco Rádió ÚJ!
  Filmzene Rádió

  CDBT rádió adáslisták
  CD, DVD ajánlatok:

  ÚJ! Disco zenei internet rádió

  Sztár fm rádió helyett online rádió

  USACD

  Salsa CD, DVD

  Progresszív Rock

  Magyar könnyűzene

  Európai könnyűzene

  Német import CD, DVD

  Punk zenei CD, DVD

  Jazz Cd, Dvd, Blu-Ray

  hirdetés

  Lézeres szemműtét
  Business Consultant