CDBT Kft.  
FőoldalKosárLevél(+36-29) 335-450
Főoldal Kosár Levél (+36-29) 335-450

CD BT Kft. internet bolt - CD, zenei DVD, Blu-Ray lemezek, ajándék:
Original Album Classics - Louis Armstrong And Earl Hines (V.IV) / Louis In New York (V.V) / St. Louis Blues (V.VI) (5CD) CD, DVD, BLU-RAY lemez, ajándék tárgyak (póló, baseball sapka)

E-mail címe:

Elfelejtette jelszavát?
CDBT a Facebook-on
1 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 top 20 
Klasszikus zenei DVD, BluRay raktárról, azonnali szállítással - kattintson ide!
Vissza a kereséshez
Original Album Classics - Louis Armstrong And Earl Hines (V.IV) / Louis In New York (V.V) / St. Louis Blues (V.VI) (5CD)
Louis Armstrong
első megjelenés éve: 2014

5 x CD
6.177 Ft 


Kosaramba teszem
1. CD tartalma:
1.  Chicago Breakdown
2.  Symphonic Raps
3.  Savoyagers' Stomp
4.  West End Blues
5.  Sugar Foot Strut
6.  Two Deuces
7.  Squeeze Me
8.  Knee Drops
9.  No (Papa, No)
10.  Basin Street Blues
11.  No One Else But You
12.  Beau Koo Jack
13.  Save It, Pretty Mama
14.  Weather Bird (Rag)
15.  Muggles
16.  Here Me Talkin' To Ya
17.  St. James' Infirmary
18.  Tight Like This
2. CD tartalma:
1.  Knockin' A Jug
2.  I Can't Give You Anything But Love
3.  Mahogany Hall Stomp
4.  S'Posin'
5.  To Be In Love
6.  Funny Feathers
7.  How Do You Do It That Way?
8.  Ain't Misbehavin'
9.  (What Did I Do To Be So) Black And Blue?
10.  That Rhythm Man
11.  Sweet Savannah Sue
12.  Ain't Misbehavin'
13.  Some Of These Days (vocal)
14.  Some Of These Days (non-vocal)
15.  When You're Smiling (vocal)
16.  When You're Smiling (non-vocal)
17.  After You've Gone (vocal)
18.  After You've Gone (non-vocal Take B)
19.  After You've Gone (non-vocal Take C)
3. CD tartalma:
1.  I Ain't Got Nobody
2.  I Ain't Got Nobody
3.  Dallas Blues
4.  Dallas Blues
5.  St. Louis Blues
6.  St. Louis Blues
7.  St. Louis Blues
8.  Rockin' Chair
9.  Song Of The Islands
10.  Bessie Couldn't Help It
11.  Blue, Turning Grey Over You
12.  Dear Old Southland
13.  My Sweet
14.  I Can't Believe That You're In Love With Me
15.  Indian Cradle Song
16.  Exactly Like You
17.  Dinah
18.  Tiger Rag
19.  I'm A Ding Dong Daddy (From Dumas)
20.  I'm In The Market For You
21.  I'm Confessin' (That I Love You)
22.  If I Could Be With You One Hour Tonight
23.  Body And Soul
4. CD tartalma:
1.  Memories Of You
2.  You're Lucky To Me
3.  Sweethearts On Parade
4.  You're Driving Me Crazy
5.  You're Driving Me Crazy
6.  The Peanut Vendor
7.  Just A Gigolo
8.  Shine
9.  Walkin' My Baby Back Home
10.  I Surrender Dear
11.  When It's Sleepy Down South
12.  Blue Again
13.  Little Joe
14.  I'll Be Glad When You're Dead, You Rascal You
15.  Them There Eyes
16.  When Your Lover Has Gone
17.  Lazy River
18.  Chinatown, My Chinatown
5. CD tartalma:
1.  Chinatown, My Chinatown
2.  Stardust
3.  Stardust
4.  You Can Depend On Me
5.  Georgia On My Mind
6.  The Lonesome Road
7.  I Got Rhythm
8.  Between The Devil And The Deep Blue Sea
9.  Between The Devil And The Deep Blue Sea
10.  Kickin' The Gong Around
11.  Home (When Shadows Fall)
12.  All Of Me
13.  Love, You Funny Thing
14.  Tiger Rag
15.  Keepin' Out Of Mischief Now
16.  Lawd, You Made The Night Too Long
Disc 1: Louis Armstrong And Earl Hines (Volume IV)
Disc 2: Louis In New York (Volume V)
disc 3: St. Louis Blues (Volume 6)
disc 4: You're Driving Me Crazy (Volume 7)
disc 5: Stardust

CD bolt, zenei DVD, SACD, BLU-RAY lemez vásárlás és rendelés, ajándék tárgyak - Klasszikus zenei CD-k és DVD-különlegességek

Webdesign - Forfour Design
CD, DVD ajánlatok:

Klasszikus DVD

Filmek DVD


Salsa CD, DVD

Progresszív Rock

Magyar CD

Jazz Cd, Dvd, Blu-Ray

CDBT rádió adáslisták


Lézeres szemműtét
DH frames
DH frame: best we have ridden