CDBT Kft.  
Főoldal Kosár Levél +36-30-944-0678

CD BT Kft. internet bolt - CD, zenei DVD, Blu-Ray lemezek: Dedicated to You - Song with a Beautiful Melody (2CD) CD

E-mail címe:

Elfelejtette jelszavát?
CDBT a Facebook-on
1 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 top 20 
Vissza a kereséshez
Dedicated to You - Song with a Beautiful Melody (2CD)
Sarah Vaughan
első megjelenés éve: 2006

2 x CD
4.172 Ft 


Kosaramba teszem
1. CD tartalma:
1.  Ooh, What-Cha Doin' to Me
2.  You're Mine You
3.  April in Paris
4.  I'd Rather Have a Memory Than a Dream
5.  Thinking of You
6.  You're All I Need
7.  Can't Get Out of This Mood
8.  Lonely Girl
9.  Dedicated to You
10.  Everything I Have Is Yours
11.  They Can't Take That Away from Me
12.  Tenderly
13.  I'm Glad There's You
14.  I Love You
15.  He's My Guy
16.  Cheek to Cheek
17.  Lover Man
18.  Summertime
19.  Tonight I Shall Sleep
20.  While You Are Gone
21.  I Cried for You
22.  What More Can a Woman Do?
23.  You Go to My Head
24.  Nice Work If You Can Get It
25.  Signing Off
2. CD tartalma:
1.  Come Rain or Come Shine
2.  Ain't Misbehavin'
3.  You Taught Me to Love Again
4.  I Feel So Smoochie
5.  Give Me a Song with a Beautiful Melody
6.  Embraceable You
7.  Just Friends
8.  I Love the Guy
9.  It's Crazy
10.  I'll Know
11.  Don't Be Afraid
12.  If I Knew Then What I Know Now
13.  You Say You Care
14.  Don't Worry 'Bout Me
15.  Love or Leave Me
16.  Make Believe
17.  Time After Time
18.  I'm Crazy to Love You
19.  Our Very Own
20.  The Man I Love
21.  Lullaby of Birdland
22.  Body and Soul
23.  The Nearness of You
24.  Prelude to a Kiss
25.  Goodnight My Love

CD bolt, zenei DVD, SACD, BLU-RAY lemez vásárlás és rendelés - Klasszikus zenei CD-k és DVD-különlegességek

Webdesign - Forfour Design
CD, DVD ajánlatok:

Progresszív Rock

Magyar CD

Jazz CD, DVD, Blu-Ray