CDBT Kft.  
Főoldal Kosár Levél +36-30-944-0678

CD BT Kft. internet bolt - CD, zenei DVD, Blu-Ray lemezek: Feel Good 80's (3CD) CD

E-mail címe:

Elfelejtette jelszavát?
CDBT a Facebook-on
1 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 top 20 
Vissza a kereséshez
Feel Good 80's (3CD)
A Flock of Seagulls, A-Ha, ABC, Adam & The Ants, Alison Moyet, Altered Images, Aztec Camera, Belinda Carlisle, Bill Withers, Blancmange, Cyndi Lauper, David Bowie, Dead or Alive, Earth, Wind & Fire, Falco, Fiction Factory, Five Star, Full Force, Haircut 100, Hall & Oates, Herbie Hancock, Japan, JoBoxers, Junior, Linx, Lisa Lisa & Cult Jam, Luther Vandross, Michael Jackson, Nick Heyward, Odyssey, Pasadenas, The, Paul Young, Pigbag, Prefab Sprout, Rick Astley, Simple Minds, Sister Sledge, Soul II Soul, Steve Arrington, Talk Talk, Tears for Fears, Terence Trent D'Arby, The Bangles, The Blow Monkeys, The Bluebells, The Human League, The Jacksons, The King (Paul King zkr.-a), The Miami Sound Machine, The Pointer Sisters, The Style Council, Thompson Twins, UB40, Wham!, Yazz & The Plastic Population
első megjelenés éve: 2009

3 x CD
Kosaramba teszem
1. CD tartalma:
1.  Let's Dance
David Bowie
2.  Thriller
Michael Jackson
3.  Wake Me Up Before You Go Go
4.  Rock Me Amadeus
5.  Alive & Kicking
Simple Minds
6.  (Keep Feeling) Fascination
The Human League
7.  Heaven Is A Place On Earth
Belinda Carlisle
8.  The Sun Always Shines On TV
9.  Life's What You Make It
Talk Talk
10.  Fantastic Day
Haircut 100
11.  You Spin Me Round (Like a Record)
Dead or Alive
12.  I Ran
A Flock of Seagulls
13.  In The Name Of Love
Thompson Twins
14.  Quiet Life
15.  Living On The Ceiling
16.  Shout To The Top
The Style Council
17.  I Can't Go For That
Hall & Oates
18.  When Smokey Sings
2. CD tartalma:
1.  If You Let Me Stay
Terence Trent D'Arby
2.  The Only Way Is Up
Yazz & The Plastic Population
3.  Back To Life
Soul II Soul
4.  Feel So Real
Steve Arrington
5.  Dr. Beat
The Miami Sound Machine
6.  Thinking Of You
Sister Sledge
7.  I'm So Excited
The Pointer Sisters
8.  Let's Groove
Earth, Wind & Fire
9.  Going Back To My Roots
10.  Mama Used To Say
11.  Intuition
12.  System Addict
Five Star
13.  Tribute (Right On)
Pasadenas, The
14.  Never Too Much
Luther Vandross
15.  Lovely Day
Bill Withers
16.  Rockit
Herbie Hancock
17.  I Wonder If I Take You Home
Lisa Lisa & Cult Jam
18.  Alice I Want You Just For Me
Full Force
3. CD tartalma:
1.  Sing Our Own Song
2.  Girls Just Want To Have Fun
Cyndi Lauper
3.  Can You Feel It
The Jacksons
4.  Never Gonna Give You Up
Rick Astley
5.  Love & Pride
The King (Paul King zkr.-a)
6.  Walk Like An Egyptian
The Bangles
7.  Somewhere In My Heart
Aztec Camera
8.  It Doesn't Have To Be This Way
The Blow Monkeys
9.  Take That Situation
Nick Heyward
10.  Feels Like Heaven
Fiction Factory
11.  Prince Charming
Adam & The Ants
12.  I Could Be Happy
Altered Images
13.  Boxerbeat
14.  Papa's Got A Brand New Pigbag
15.  Young At Heart
The Bluebells
16.  Faron Young
Prefab Sprout
17.  Love Resurrection
Alison Moyet
18.  Love Of The Common People
Paul Young
19.  Sowing The Seeds Of Love
Tears for Fears

CD bolt, zenei DVD, SACD, BLU-RAY lemez vásárlás és rendelés - Klasszikus zenei CD-k és DVD-különlegességek

Webdesign - Forfour Design
CD, DVD ajánlatok:

Progresszív Rock

Magyar CD

Jazz CD, DVD, Blu-Ray