CDBT Kft.  
FżoldalKosárLevél(+36-29) 335-450
Fżoldal Kosár Levél (+36-29) 335-450

CD BT Kft. internet bolt - CD, zenei DVD, Blu-Ray lemezek, ajándék:
CD, DVD, BLU-RAY lemez, ajándék tárgyak (póló, baseball sapka)

Belépés
E-mail címe:

Jelszava:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát?
CDBT a Facebook-on
1 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Keresés 
 top 20 
Klasszikus zenei DVD, BluRay raktárról, azonnali szállítással - kattintson ide!
  VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK
  Az Eladó adatai

  CD Business Transport Kft.
  H-2233 Ecser, Arany János u. 12/a.
  Telefon: (+36-29) 335-450
  Adószám: 13995504-2-13
  Cégjegyzékszám: Cg.13-06-016275

  Cégvezető: Szever Pál
  cdbt@cdbt.hu
  Telefon: (+36-30) 944-0678

  Kérdések a kiadványokkal, a szállítási határidőkkel,
  a beszerezhetőséggel kapcsolatban:

  cdbt@cdbt.hu
  Kapcsolattartó: Szever Pál
  Telefon: Hétfőtől péntekig 10-16 óra között: (+36 30) 9 440-678

  Könnyűzenei részleg:
  pop@cdbt.hu
  Kapcsolattartó: Gallasz Enikő

  Klasszikus zenei részleg:
  klasszikus@cdbt.hu
  Kapcsolattartó: Faragó András

  A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

  A CD Business Transport Kft. műsoros hang- és képhordozók beszerzésével foglalkozik (CD, DVD, BLU-RAY, Dualdisc, SuperAudio CD, hangkazetta).

  Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését internetes portálunkon keresztül eljuttatja hozzánk. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazoljuk.

  Ez a megrendelés beérkezését követően (legfeljebb) néhány napon belül megtörténik, de előfordul, hogy egy kért hordozó csak külföldi partnereinken keresztül szerezhető be, ilyenkor a visszaigazolás is hosszabb időt vesz igénybe.

  Szállítási határidők

  A kiszállítás 3-15 napot igényel általában, ugyanakkor a ritka, hazai raktárakban nehezen fellelhető, ill. kizárólag külföldről beszerezhető albumok esetében hosszabb várakozási időre lehet számítani, extrém esetekben akár több hónapra is.

  • A szállítási díjakról itt olvashat.

  A vételár

  A vételár a feltüntetett termékek melletti ár. Amennyiben valamely hordozót a feltüntetettől eltérő áron tudjuk csak szállítani, akkor erről a változásról tájékoztatjuk Vevőnket, aki természetesen ilyenkor is élhet az elállás jogával.

  Adatvédelem

  Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez / kiszállitásához szükségesek.

  Minden személyes információt titkosan kezelünk. Regisztrált ügyfeleink természetesen bármikor kérhetik adataik törlését adatbázisunkból. Nem regisztrált ügyfeleink adatait a megrendelések teljesítését követően töröljük.

  Regisztrált ügyfeleinket kérjük, hogy a bejelentkezéshez szükséges jelszavukat saját érdekükben tartsák titokban és ne adják át másnak!

  Szavatosság / garancia

  A CDBT Kft. kizárólag eredeti, a hazai vagy külfödi kiadók által megjelentetett kiadványokat forgalmaz, ezekre a kiadók - a mindenkori jogszabályoknak megfelelően - garanciát vállalnak.

  Figyelem!

  Átvételkor mindenképp ellenőrizzék, hogy a csomagolás sértetlen, ill. hogy annak tartalma hiánytalan és sérülésmentes! Hiány vagy sérülés esetén vegyenek fel jegyzőkönyvet a postahivatalban, ill. a kézbesítőnél! Csak így tudunk a postával szemben eljárni!

  Az elveszett küldeményeket - amennyiben postai kézbesítést választott és a posta visszaigazolta, hogy a küldeményt nem kézbesítették - az újbóli beszerzést követően pótoljuk.

  Amennyiben a kézhez vett kiadvány egyértelműen gyári hibás, az újbóli beszerzés után azonnal cseréljük. Amennyiben a garanciális igény megkérdőjelezhető, úgy cserére csak a kiadó hozzájárulásával kerülhet sor.

  Az elállás joga

  Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. A törvény szövege itt olvasható. Ön a szerződéstől az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat.

  Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

  Figyelem!

  A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

  A Vásárló nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a csomagolást felbontotta.

  CD bolt, zenei DVD, SACD, BLU-RAY lemez vásárlás és rendelés, ajándék tárgyak - Klasszikus zenei CD-k és DVD-különlegességek

  Webdesign - Forfour Design
  CD, DVD ajánlatok:

  Klasszikus DVD

  Filmek DVD

  USACD

  Salsa CD, DVD

  Progresszív Rock

  Magyar CD

  Jazz Cd, Dvd, Blu-Ray

  CDBT rádió adáslisták

  hirdetés

  Fakivágás Balaton
  datananalytics.com
  Business Consultant