CDBT Kft.  
FżoldalKosárLevél(+36-29) 335-450
Fżoldal Kosár Levél (+36-29) 335-450

CD BT Kft. internet bolt - CD, zenei DVD, Blu-Ray lemezek, ajándék:
CD, DVD, BLU-RAY lemez, ajándék tárgyak (póló, baseball sapka)

Belépés
E-mail címe:

Jelszava:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát?
CDBT a Facebook-on
1 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Keresés 
 top 20 
Klasszikus zenei DVD, BluRay raktárról, azonnali szállítással - kattintson ide!
  SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

  • A szállítás várható idejéről itt olvashat.

  Szállítás futárcéggel (Magyarországon belülre)

  A rendeléseket - különösen az elmúlt időszakban tapasztalt anomáliák miatt (csomagok eltűnése, sérülése, stb.) - futárcéggel kézbesítjük. A kézbesítési díj az ország egész területén egységesen 1290 Ft, akár egy CD, akár 25 CD van a csomagban. A futárcég keddi és pénteki napokon kézbesíti a küldeményeinket - a rendelésben megadott címen, munkaidőben (8 és 17 óra között) adják át a küldeményt - fizetés ellenében.

  Kérjük, jelezzék a rendelésben, hozzájárulnak-e ahhoz, hogy telefonszámokat megadjuk a kézbesítést lebonyolító futárnak - esetleges egyeztetés, a cím és/vagy a helyszín módosítása céljából.

  A küldemények várható érkezéséről minden esetben e-mailben értesítjük megrendelőinket, minimum 24 órával a csomag érkezése előtt.

  Díjmentes kiszállítás

  A 20 ezer forintot elérő megrendelések esetében nem számítunk fel postaköltséget, illetve kézbesítési díjat. Az ilyen értékű küldeményeket ingyenesen kézbesítjük - de csak a futárcéggel történő kézbesítéssel küldjük - ezeket a csomagokat (postai úton nem).

  Több tételből álló csomag estében - ha a csomagot meg kell osztani - egyetlen alkalommal (tehát a megosztott rendelés első adagjának elküldésekor) adjuk meg az ingyenes kézbesítés lehetőségét, a második részlet leszállításakor már normál díjszabásunk érvényes.

  Ha a megosztott rendelések további részletei is elérik a 20 ezer forintot, akkor valamennyi további küldeményt ingyenesen kézbesítünk.

  Magyarországon kívülre

  Érdeklődjön!
  Kérjük, hogy amennyiben a csomag kézbesítését Magyarországon kívülre kéri, érdeklődjön külön a fizetési módokról és a szállítás költségeiről!

  CD bolt, zenei DVD, SACD, BLU-RAY lemez vásárlás és rendelés, ajándék tárgyak - Klasszikus zenei CD-k és DVD-különlegességek

  Webdesign - Forfour Design
  CD, DVD ajánlatok:

  Klasszikus DVD

  Filmek DVD

  USACD

  Salsa CD, DVD

  Progresszív Rock

  Magyar CD

  Jazz Cd, Dvd, Blu-Ray

  CDBT rádió adáslisták

  hirdetés

  Fakivágás Balaton
  datananalytics.com
  Fakivágás